صفحه اصلی > محصولات

آرد سیب زمینی

4.7/5 (5 نظر)

آرد سیبزمینی در کشورهایی که سیبزمینی زیاد کشت میشود، تولید خوبی دارد و در ایران توسط مجتمع صنایع غذایی گلها تولید می گردد .  سیبزمینی نشاسته خیلی زیاد، آب زیاد و پروتئین کمی دارد و در حقیقت جزو غلات نیست و در دسته سبزیهاست اما چون نشاسته بسیار زیادی دارد، میتواند جایگزین غلات شود.آرد سیبزمینی بیشتر برای تهیه کوکوها و البته سوپ استفاده میشود چون قوام خوبی به سوپ میدهد.  این آرد برای تهیه نان مناسب نیست و فقط میتوان 5 تا 10 درصد از آن را به آرد گندم اضافه کرد و نان درست کرد اما در ایران چنین نانی گران خواهد بود چراکه آرد کمی از سیبزمینی به دست میآید.  همه غلات منبع نشاسته هستند و انرژی اصلی آدمها از نشاسته تامین میشود. غلات و منابع نشاستهای بیشتر برای تامین انرژی استفاده میشود نه به خاطر تامین املاح و ویتامین.

 

جدول ارزش غذایی محصول در هر ۱۰۰ گرم
 
انرژی ۳۵۷ کالری 
چربی ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۵۵ میلی گرم
پتاسیم - میلی گرم
کربوهیدرات ۸۳ گرم
پروتئین ۷ گرم
کلسیم ۷ درصد
ویتامین آ  ۰ درصد
ویتامین سی ۶ درصد
ویتامین ب-۶   - درصد
ویتامین ب-۱۲   - درصد
آهن ۸ درصد 
منیزیم - درصد


محصولات مشابه

نظرات کاربران

4.7/5 (5 نظر)